The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Mys

Publicerad 2013-11-16 18:17:33 i Träning & Hälsa,

 
 
 
Jag vaknade sent idag. Låg och drog mig länge och väl. Och när det väl var dags för frukost kände jag att en c-vitaminboost var perfekt för mig nu när jag försöker att bli helt frisk. Så en smoothie med annanas, kiwi och apelsinjuice blev perfekt. Lite frysta jordgubbar och ett ägg. Och såklart lite naturell yoghurt för att få det lite krämigare. Proteinet med vit choklad fick ta upp lite sötma och cocos och gojibären fick följa med. Och som det smakade. Väldigt fräscht och somrigt kan jag säga.
 
 
Nu ska jag försöka få till en 20-talsinspirerad sminkning innan jag tar mig tiden att städa lite, laga mat och dona innan jobbet. Kommer nog även få fixa och ändra lite i min sminkning innan jag beger mig ut.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela