The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

5 things

Publicerad 2012-10-31 21:40:29 i Makeup,

Utlovade ju en liten genomgång för vad som egentligen låg i min Glossybox. Och detta är vad jag fick. 
 
Garnier, Miracle skin perfector BB cream Anti-shine

Deras BB-cream i en ny tappning, som motverkar den blankhet som föregångaren upplevdes ge. Vilket den gör, jag är annars en sådan som alltid har puder och trodde att jag skulle behöva det med denna också. Men icke. Huden blev perfekt matt utan att vara utan lyster. Och färgen light går in i min hudton precis som att den var gjord för mig. Love!
 
Beautybird, Luxurious exfoliating soap bar

Har inte hunnit prova denna produkt men det är en fin produkt som doftar precis lagom. Den innehåller bitar av persikokärna som ska skrubba händerna. Så helt enkelt en scrub för händerna. Ska bli kul att testa, de får ju inte så mycket behandling annars.
 
Aussie, 3 minute miracle reconstructor

Jag är ju frälst på två hårvårdmärken, det ena är Axén och det andra är Aussie. Älskar deras hårspray som doftar fantastiskt, det samma gäller moussen. Men nu åter till denna produkten, en intensivinpackning för torrt och skadat hår (läs mitt). Den ska göra håret supermjukt och glänsande och att den ens gör någon skillnad på mitt hår tar jag som att den funkar. Hade i den i 10 min istället för 3 och inga andra produkter, brukar annars behöva silkesdroppar. Så den kommer jag köra som en kur varje gång jag duschar, allt för att rädda det lilla hår som finns kvar.
 
Brilliant smile, WhiteningEVO mouthrinse

En produkt jag redan använder sedan innan och tycker om. Använder tillsammans med båda deras tandkrämer och tycker både smaken och effekten är god. Dock tror jag man behöver hela kitet för att få resultat. Men det är ju alltid bra med munskölj, så en välkommen gåva.
 
Nails INC, nail polish 
Riktigt fint naglack som jag tycker var lätt att måla på. Tog två lager och det blev en fin färg, dock tycker jag att essie är mycket bättre. Har en liknande färg i deras som blir mycket jämnare. Men det återstår att se efter några dagar, hur det sitter och så. 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela