The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Yoga

Publicerad 2013-12-11 19:21:22 i Träning & Hälsa,

 
 
 
Imorse blev dett ett kort arm och bröstpass för mig, körde lite hårdare på triceps denna gången. Mest för att jag kände för det. Sedan har jag jobbat, kämpat för att få iväg alla ordrar så att folk kan få hem sina julklappar i tid. Och nu sitter jag hemma, har precis ätit och känner mest för att dra iväg till gymmet igen och köra ett ryggpass. Men istället tänker jag byta om till något lite mjukare och köra ett halvtimmes yogapass här hemma. För att hinna med att städa och fixa liten innan jag totaldäckar.
 
Behöver verkligen öva upp min statiska styrka och flexibilitet igen, samtidigt som det är en riktigt skön avslappning med yogan.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela