The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

All about that hair

Publicerad 2013-11-05 11:06:00 i Makeup,

Jag fick ju hem et kit från Sunsilk för ett tag sedan, och många har varit lite negativa till att jag ska använda det i mitt hår. Som är långt från bra efter att jag två gånger gått från rödhårig till blond. Men jag måste säga, att vakna och faktiskt kunna se lite lockar i det annars så risiga håret är fantastiskt.
 
På bilden har jag bara använt schampoot och balsamet och därefter på morgonen sprayat i lite av sprayen som vi fick till. Och jag gillar vad jag ser, tror att mitt hår verkligen behövde en dos av just oljor. Om inte annat behövde min katastrofala hårbotten det. Den om något mår bättre. Och bara det är värt det.
 
 
 
Senare kommer en uppdaterad, betydligt mycket vackrare jag. Kör på lite Hollywood inspirerat idag för att ni ska få se vad som kan göras och kanske själv ablir inspirerade till att göra något liknande och lägga upp det på tävlingssidan. För ni har väl inte missat att ni här kan tävla om en resa till Hollywood? Bara genom att lägga upp en bild på ert bästa Hollywoodhår, och samtidigt som ni är med och tävlar så ger ni mig chansen att få åka jag med! Så en verkligen win-win situation.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela