The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

My New skin essentials

Publicerad 2015-04-30 11:11:49 i Makeup,


 
Jag har visserligen använt mycket av dessa innan, men denna gången går jag på fullt ut. Det enda som fattas här är mitt älskade serum och en dagkräm. Såklart även det från clinique. Rekommenderar starkt att gå in och prata med någon av cliniquetjejerna på närmsta kicks för att få er rätta hudvård! 

Och nu får man ju även en liten gåva med om man köper två produkter, innehållandes bland annat 7 day scrub som kan vara det mest fantastiska jag använt. Har dragit ner på sminket rejält efter att jag kört en kur med den. 2ggr/dag i 7 dagar, kanske inte ultimat, men tusan vad jag fått mer liv i huden. Den är inte lika grådassig och har fått en fin lyster. Väldigt mycket kärlek där! 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela