The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Whoa..!

Publicerad 2014-10-09 08:15:45 i Makeup,

 
 
 
Det märks när man får att göra. Har haft fullt upp med att lära mig alla nya produkter. Med att boka in mig och hälsa på butiker. Och samtidigt få ordning på livet kring detta. Det är verkligen till att anstränga sig när det kommer till detta för att inte sumpa någonting. Men får ge det några veckor till att få ordning på livet och hitta harmonin. Inte för mycket av någonting helt enkelt.
 
 
 
Men mitt makeupartist hjärta älskar det faktumet att jag jobbar med dessa fantastiska produkter från Anastasia Beverly Hills som det inte finns någonting negativt med, produkter som verkligen fungerar och levererar precis det där jag efterfrågar.
 
Så är det någon där ute som har frågor gällande ögonbryn, contouring eller helt enkelt smink i allmänhet så bombadera mig med frågor. Både här på bloggen och i butik (jag kommer försöka uppdatera så gott det går vart jag befinner mig). Redan imorgon kan ni komma in på Åhléns city i Göteborg och hälsa på!
 
För tror ni mig inte kan ni se här, på mig vilken skillnad det gör med lite shading och bryn en lagom trött dag.
 
 
 
Och sist men inte minst, finns det några härliga, inspirerande skönhetsbloggare där ute? Både damer och män? Länka, länka! Både till er själva och de som inspirerar er mest!
 
Jag behöver en stort flöde att följa och inspireras av.
 
 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela