The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Arms

Publicerad 2014-03-27 07:39:00 i Träning & Hälsa,

Nu har jag lyckats importera lite från min tidigare blogg här. Vilket är rätt fantastiskt. Då blir det lite från det gamla här, så det inte är sådär tråkigt tomt. Men men, mer om mig och annat trevligt kommer senare!

Idag blev det ett lugnt armpass på gymmet, har ju lyckats bli sjuk så fort jag börjat träna igen. Spa och massage i söndags hjälpte inte helt till. Men snart är jag på G igen. Då jävklar ska jag satsa på att få till armar som på bilden. Men det kommer ta ett tag. Men när jag väl är igång ska jag visa er resultaten. Lika så ska det tipsas om härliga övningar och mat. Blandat med lite mode och smink som jag arbetar med.

arms

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela