The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

PS I love you

Publicerad 2013-04-25 11:58:00 i Everyday,

 
I lördags firade vi att syster blivit stor, hängde på min favorit Glenns och dansade på Clooney’s. Rätt mycket kärlek!

Sådär

Publicerad 2013-04-12 20:55:03 i Everyday,

Sådär ja babes, kommer göra flytten nu. Så från och med nu hittar ni mig på en rätt så mycket krångligare adress. Förhoppningen är såklart att den ska bli lättare efter att tävlingen är slut. Går det inte som jag vill så återvänder jag hit. Håller er uppdaterade!
 
Numer hittar ni mig i alla fall här;
 
http://nyheter24.se/nextinfashion2013/granberg/
 

En liten flytt

Publicerad 2013-04-11 15:27:30 i Everyday,

Några av er kommer säkert ihåg när jag för några år sedan var inne och bloggade på modette, på deras nextinfashion. Och nu kör de igen. Så några månader kommer jag att köra där nu. Kommer lägga in lite sammanfattningar och sådant här, för er som vill. Annars kommer jag köra en mer fokuserad blogg där under tävlingens gång. För vem vill inte vinna att få bevaka fashionweeksen?

Så snart allt är klart och igång hojtar jag till!

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela