The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Arms

Publicerad 2014-03-27 07:39:00 i Träning & Hälsa,

Nu har jag lyckats importera lite från min tidigare blogg här. Vilket är rätt fantastiskt. Då blir det lite från det gamla här, så det inte är sådär tråkigt tomt. Men men, mer om mig och annat trevligt kommer senare!

Idag blev det ett lugnt armpass på gymmet, har ju lyckats bli sjuk så fort jag börjat träna igen. Spa och massage i söndags hjälpte inte helt till. Men snart är jag på G igen. Då jävklar ska jag satsa på att få till armar som på bilden. Men det kommer ta ett tag. Men när jag väl är igång ska jag visa er resultaten. Lika så ska det tipsas om härliga övningar och mat. Blandat med lite mode och smink som jag arbetar med.

arms

Vill bara träna.

Publicerad 2014-03-26 08:17:17 i Träning & Hälsa,

 
 
 
Alltid när man kommer in i träningen efter en paus av något slag, trötthet och matthet för min del så slår det till. Den där jäkla förkylningen. Men mår lite bättre idag så ska försöka mig på ett pass ikväll. Men fördelen med att pausa lite är att man  kan lägga om sin träning, sitt fokus och se över sina pass. Ska lägga upp ett benpass, med fokus på rumpan, ett på corestyrka och ett på överkropp där axlarna ligger i fokus. Till detta ska jag försöka få till ett yogapass och ett cardiopass i veckan. Med lite promenader därimellan. Känns som det kan gå.
 
Och såklart är det viktigaste att må bra med träningen, att känna sig stark och hälsosam. Men man är ju ytlig också, och ytligare måt är lättare att sträva efter. Så för att hålla motivationen uppe kommer lite härlig inspiration från min del här.
 
 
 
 
 

Amazing breakfast - kokos

Publicerad 2014-03-25 08:11:50 i Träning & Hälsa,

 
 
 
Min syster introducerade mig för ett frukostalternativ som är både gott och mättande, som gör att man står sig länge. Kokosgröt. Hur gott som helst att äta på morgonen, speciellt för oss som gärna inleder dagen med ägg.
 
 
Innehåller bara ägg, kokosmjölk, kokosolja och kokosmjöl (höftar lite på receptet, men ungefär 2 ägg, 1 dl mjölk och en skvätt av resten). Så är lite som scrambled eggs, fast bättre. Här har jag lite frysta blåbär på.
 
Nu ska sjuklingen här försöka få lite gjort innan jag drar mig bort till jobbet och försöker ta mig igenom dagen där.
 
 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela