The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Brow fix!

Publicerad 2015-02-27 10:58:21 i Makeup,

Idag mina kära vänner hittar ni mig på Grand Parfymeri Kungsmässan. Ska såklart hjälpa er till de absolut snyggaste fredagsbrynen! Kom förbi om ni har vägarna förbi vetja! Tidigare idag har jag varit på Kicks Ale och gett dem en härlig utbildning. Så nu häller jag i min en Celsius på tåget och inväntar fredagskänslan! 

Beauty product of the week

Publicerad 2015-02-26 14:40:34 i Makeup,Naobay peeling är en av mina favorit hudvårdsprodukter! Det är en ekologisk peeling i ett snyggt format och lätt peelar huden och gör att man verkligen upplever lystern dagen efter. 

Jag köpte den från Stylingagenten, men den finns även hos andra. 

Look of today.

Publicerad 2015-02-25 13:54:33 i Makeup, Outfit,

Idag är jag på Kicks Allum och hjälper till att fixa brynen! Kom förbi om ni har vägarna förbi! 

Tröja från Monki, transparant skjorta från Hm, byxor från carlings. Skor från skopunkten och världens finaste väska från Mikaela Falk! 


Sminket är Anastasia contour kit och dip brow i soft brown, ögonskuggor från tamanna paletten och en matt foundation från lumene. 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela