The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

All black n white

Publicerad 2013-09-21 21:00:04 i Everyday,

 
 
 
Sitter och hinkar kaffe, ska springa till bussen strax för att hinna pussa lite på Em innan jag lämnar henne uppe i värmen och själv går ner och ser till att alla gullungar kommer in till henne fort som tusan. Kom förbi Clooneys och värm mig!
 
 
 
 
 

Call in sick

Publicerad 2013-09-21 12:07:59 i Everyday,

 
 
 
Det här är sjukt. Kände mig bättre igår. Tji fick jag för det. Kan knappt andas idag. Försöker just nu få i mig koffein så jag orkar göra en vettig frukost. Funderar på vad som är mest lämpligt att äta när halsen kaosar så som den gör. Smoothie med massvis av vitaminer och ingefära står väl högst på kurs, men det är så satans kallt. Någon som har en asbra kur mot dunderförkylning på lager?
 
 
 
 
 

Them boots

Publicerad 2013-09-19 21:34:54 i Inspiration,

 
 
 
Hittade ett par gamla stövlar i garderoben nu när jag tar mig tid till att rensa den. Ca oanvända, och det är väl inte så konstigt det. För det är ju inte direkt så att de är användarvänliga. Vad tusan ska man matcha dem med? Ja ni förstår nog vad för skor jag hittat. Men jag kommer förhoppningsvis på någonting bra.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela