The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Just another broken dream

Publicerad 2013-10-31 22:59:15 i Outfit,

 
 
 
 
 
 
Idag blev det jobb för att sedan möta upp Emilia för att hänga lite på Nöjesguidens smygläsning. Sedan hem och hänga framför tvn med Ally McBeal. Skulle tränat. Så blev det såklart inte. Får se hur pigg jag känner mig imorgon, har en trolig förkylning på ingång. Därför blir det bara till att sova nu, klockan står ju faktiskt på 6 imorgon.
 
 
 
 

More inspiration

Publicerad 2013-10-31 10:18:15 i Makeup,

 
 
 
Jag är ju inte jätteinne på att vara snygg, eller sexig på halloween. Så är det inspiration på sådant så kan ni likväl strunta i det. Jag tycker att man ska klä ut sig, och då menar jag klä ut sig. Helst av allt skulle jag nog vilja klä ut mig inspirerat av personen nedan med blodig bindel för ögonen. Fast värre.
 
 
 
Några av bilderna är mina egna, resten är hittade på pinterest. Men inspiration är vad jag kallar det.
 
 
 

Halloween makeup

Publicerad 2013-10-30 10:20:15 i Makeup,

 
 
 
Ja, jag vet att vissa firade förra veckan. Men vi firar denna, för det är ju faktiskt på torsdag det är. Så lördagen blir perfekt, då har ni haft hela dagen på er att fixa er. Så inga undanflykter. Men, jag provade att göra en sminkning inför lördagen igår. För att se vad som egentligen behövde göras, så den är inte perfekt. Jag provade och lekte, så nu tror jag att jag vet hur den ska vara. Om jag inte ändrar mig helt. Till detta slänger jag även in förra årets utklädnad, fotad av världens bästa Rebecka. The Mad Hatter. Så lite skön inspiration. Ska försöka jaga rätt på lite annan, ej på mig också. Både från mitt arkiv och från andras.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela