The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Random beauty

Publicerad 2013-08-29 21:57:07 i Everyday,

 
 
 
 
 
Tills energin att skriva kommer tillbaka. Tills det att jag finner tid och lust att lägga in alla de bilder som tagits, alla de minnen som varit. Nytt jobb, nya möjligheter och mål i livet. Men nu ska jag jobba, imorgon är det Clubfrukost på Kungsgatan. 05:45 står klockan på.
 
 
 
 

Some Lookbook inspiration

Publicerad 2013-08-22 22:41:36 i Inspiration,

 
 
 
Ibland känner jag bara för att organisera min garderob efter färdigstylade looks. Så man bara kan gå in i klädkammaren, plocka ner en galge och klä sig. Slippa tänka på morgonen. Eller ja, tänka och tänka. Men slippa att se ut som en katastrof vissa dagar pga att man inte tänker. Fast kanske räcker det med inspiration som denna? Så man har någonting vackert att utgå från varje gång man river upp och ner på allt som ligger där inne.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela