The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Som sagt, karaktären.

Publicerad 2013-03-28 16:39:47 i Outfit,

Träningsvärken har börjat lämna kroppen. Så jag var påväg att byta om lite snabbt till mina gymkläder för ett grymt pass innan kvällen bravader.
Ett sms senare sitter jag och gravidmagen på bussen in till stan för att njuta av solen och en öl. Eh. Jag säger det igen. Jag har ingen karaktär alls. Måste jobba på den och att inte äta godis konstant så kanske bebisen sticker igen. Jaja.

Sol, sol, sol

Publicerad 2013-03-27 12:20:02 i Everyday,

Det känns som att hela Göteborg är lyckligare. Lättare på något vis. Vi sitter ute och äter frukost. Vi bara njuter. Och jag gillar det, för det är precis vad jag gör. Har återhämtat mig något fantastiskt de här senaste veckorna och snart börjar min praktik. Är så peppad inför detta. 
 
Är dock inte peppad inför att röra mig, hur mycket jag än tänker på det är det så ovärt att träna. Man kan ju inte röra sig efter. Kanske ska börja tjejträna? Typ gå på bandet i 250 timmar och göra lite situps? Då kanske jag slipper träningsvärken. Kan satsa på skinny bitch istället. Eller så lider jag i 3 dagar efter att ha dödat benen. Att maxa första passet efter en månads uppehåll kanske inte är rätt taktik? Åh, jag vill ha någon att träna med som kan safea mig! 
 
Nu ska jag i alla fall försöka mig på en liten promenad, för att återfå spänsten i benen innan jag fortsätter på min utränsning av längenheten. Puss
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela