The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Glossybox

Publicerad 2013-02-28 15:53:19 i Makeup,

Fick precis hem månadens glossybox. Sådär rolig, inget riktigt anpassat efter mig. Får gå in och kolla igen så allt stämmer. Men men, två sminkprodukter är ändå bra. Från Model Co. Hoppas de utger sig vara bättre när man lägger på en helhet än bara som de är. Hade redan en liknande tvåien produkt från bodyshop som jag försökte mig på. Kanske är denna bättre? En s.t.o från Maria Nila, bodylotion från lush och torrshampoo från Batiste. Så ska väl inte gnälla, men. 
 

Simple, powedressed and long.

Publicerad 2013-02-27 17:33:00 i Fashion,

Mer, mer. Och nej, jag orkar inte skriva speciellt mycket. Orkar inte koncentrera mig just nu. Men ska försöka mig på en promenad. Så jag kan gå och köpa godis. Tänker att det nog är värt när man mår som jag. Måste ladda upp så jag orkar gå till jobbet imorgon. 
 

Close enough

Publicerad 2013-02-27 15:16:52 i Everyday,

Stans gnälligaste tjej, jag orkar inte vara sjuk längre. Det tar på mig att inte göra någonting alls. Hatar det. Blir ju inte att man tar tag i saker och ting då heller. Det är det absolut sämsta. Kanske ska börja läsa in mig på Trendspaningen lite, och på marknadsföringen. Så någon nytta blir gjord. Tror att jag har inlämning snart. 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela