The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

I wish my hair could look like this allways!

Publicerad 2014-11-27 18:21:47 i Everyday, Makeup,

 
 
 
Idag ska vi leka på Arkaden och imogon åker jag och mina fantastiska kollegor upp till Stockholm för att köra på Attitudemässan. Så jag hoppas ni kommer förbi Anastasiamontern och säger hej om ni är på plats!
 
 
 
Och vi håller tummarna för att håret håller sig såhär länge, älskar när det är för mycket lockar!
 
 
 

Kicks pro Brushes

Publicerad 2014-11-24 09:08:42 i Makeup,Jag fick för någon vecka sedan hem dessa fina penslar att komplettera mitt härligasminkbälte med från Kicks. Och jag, som är riktigt noga med mina borstar och hur de ska vara är faktiskt imponerad! Visst, de är inte som mina specialbeställda penslar från Tyskland men riktigt bra hobbypenslar som verkligen fungerar att arbeta med. Deras eyelinerpensel (den minsta) är bland annat helt fantastisk att använda som läppensel, den ger ett riktigt jämnt och fint resultat! 

Så det är absolut riktigt bra penslar att använda som inte kostar multum! 

Oslo and back again

Publicerad 2014-11-17 20:36:56 i Everyday,

Inatt satte jag mig på bussen för att ta mig till Oslo, har byggt monter på Steen & ström. I deras härliga bygg kaos. Så alla mina borstar som älskar Anastasia borde kika förbi där i dagarna när allt är avtäckt! Så jäkla fint kommer det bli! 

Men trött är jag, för hur mycket jag än tycker om Osloborna och deras härliga humör så blir man trött av att vara iväg nästan ett dygn sådär. Speciellt nät man promenerar hela vägen till Bogstadveien för att få reda på att Kicks där stängt, så man får promenera tillbaka igen, förkyld och glad. Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela