The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Hemma

Publicerad 2013-07-23 00:26:51 i Everyday,

 
 
 
Ligger just nu i mammas säng och myser med min katt. Så jag är i Göteborg lite granna, skönt. Blev en snabb promenad med ett dopp i havet på vägen. Inte mycket sol alls idag, tror jag har fått lite vätskebrist och solsting. Är yr och frossar varvat med att det sticker i huden och att jag svettas. Inte så konstigt att det blir så i och för sig, inte när man glömmer av att dricka när man jobbar. Så blev inget pass idag, men ska försöka mig på det imorgon om jag mår bättre.
 
Och på tal om träning händer roliga saker inom kort, ska bara få till det sista så ska ni få veta.
 
Bild från igår på Kharma innan vi hoppade på båten hem.
 
 
 

Vad jag saknar just nu

Publicerad 2013-07-21 19:28:38 i Träning & Hälsa,

Bara för att jag började tänka på det här med träning så kom jag ju såklart på vad jag saknade. Att göra just det. Visst, powerwalks hit och dit. Man får ju göra sitt bästa när man lever i en kappsäck.
Men att träna så man blir helt slut, och inte orkar någonting alls mer. Det saknar jag! Men eftersom jag är hemma några dagar nu så blir det en löprunda i skogen, och två gympass. Det får duga, hade helst kört ett pass pole också. Kanske hinner det!

Njuter, bara njuter.

Publicerad 2013-07-21 15:32:20 i Everyday,

Sista dagen på Gotland spenderas på Tofta, vid poolen. Skippar kallt havsvatten och sand. Är ju verkligen inte något fan av sandstrand, västkustbo som jag är.

Kan verkligen inte klaga på något, förutom att jag börjar bli hungrig. Och nej, jag orkar inte resa mig för att köpa mat.

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela