The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Like love

Publicerad 2013-01-25 20:38:36 i Everyday,

Sitter med min hårboll fastklamrad i mitt knä, hon har sett att jag börjat fixa mig. Då vet hon att jag snart ska lämna henne. Och det vill hon inte. Men det är tyvärr inte hon som bestämmer. Hur mycket hon än vill det. För jag sticker strax iväg till dagens andra jobbpass. Kom och pussas!

Darlings, I need your help!

Publicerad 2013-01-23 11:44:06 i Everyday,

Jag har bestämt mig, jag behöver uppdatera mig vad gäller teknologin hemma. Allt. Ny dator, ny tv och framförallt nu kamera. Dator och tv är jag ganska klar på vad jag ska ha. Så mycket matchning som möjligt där.
 
Men kameran! Jag har två stycken kompaktkameror hemma, båda från Canon (är jag nästan säker på, har dem inte framför mig). En vanlig herderlig som passar sig helt fantastiskt bra på kalas, och en som mest ligger, lite större variant. Men jag saknar en systemkamera. Och det är ju inte det lättaste att hitta vad för någon jag vill köpa mig. Behöver inte alls vara den mest avancerade, men jag vill kunna leka lite mer med bilderna och sådant. Vad finns det för alternativ egentligen? Och vilken tror ni skulle passa mig då? Lite hobbyfotografkamera över det hela.
 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela