The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Julafton

Publicerad 2013-12-24 14:29:30 i Makeup, Outfit,

Tänkte bara slänga iväg ett litet god jul mellan löprundan och julstöket. Ska strax bege mig ut till föräldrarna för mys hela kvällen! Tråkigt nog får katt stanna hemma själv. 

Paljettkjolen är på, raggsockarna också! Outfiten är räddad! 
22/12

Publicerad 2013-12-22 17:08:04 i Everyday,

Söndagskänslan är snart komplett. Ska bort till Munke och hänga lite, däremot är det inte helt enligt plan att vakna klockan 3 idag och inte riktigt hinna med någonting. But what to do? Får bli att ta igen allt det viktiga imorgon. Som att köra ben på gymmet, städa och försöka hitta sig genom min garderob. Karaktären är ju inte riktigt på topp. men jag tror att det kan ha göra med att jag dansade på Glow till kvart i 5 inatt. Kan vara så.
 
Men vi hade en fantastisk jobbmiddag på Moon thai igår, härligt häng innan jag stack och jobbade några timmar och sedan lyckades möta upp de andra igen.
 
 

Tappat det

Publicerad 2013-12-20 10:07:52 i Everyday, Inspiration,

 
 
 
Det är kallt, jag är trött. Jag orkar inte just nu. T-shirt, jeans och kofta. Städknut och lite mascara. Vad händer med mig? I och för sig har det varit enormt mycket med just julhandel och annat just nu. Så man får prioritera. Men jag hade önskat att jag hade haft lite mer energi att lägga på allt det där jag tycker är så viktigt och roligt.
 
Men med lite inspiration kanske man kan komma en bit på vägen. Här kommer lite, ska försöka fylla på mitt bibliotek lite granna till mellandagarna så att livet går lite lättare där. Och se till att ta reda på vad som hänger i klädkammaren och inte. Nu jobb.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela