The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

But I do love them

Publicerad 2014-12-07 07:07:01 i Everyday, Träning & Hälsa,

Sitter just nu påväg ner till Ystad för konferens, en intensiv vecka där jag flyger direkt från konferensen upp till Bergen för att jobba. Så lång tid utan mina kära. 

Tur är väl då att jag har mina nya Aimns att mysa i, och förhoppningsvis röra mig lite i under veckan! Vill inte ta av dem, de är så jäkla sköna. 

Jag köpte mina på Fitnessmässan men alla ni andra borde verkligen ta och köpa ett par ni också! Julklappsmorgon

Publicerad 2014-12-05 06:41:30 i Makeup,

Uppe med tuppen och i butik! Idag kör Åhlens sin Julklappsmorgon med 10% för medlemmar. Och självfallet är jag på plats för att lösa de perfekta brynen i julklapp! 

Attitude Stockholm

Publicerad 2014-12-03 17:19:07 i Fashion, Makeup,

Yes, i helgen var det ju Attutudemässan och jag och teamet var där och hade enormt roligt. Vi sminkade, sålde och inspirerades. Dock kändes det som att mässan var väldigt liten iår. Någon som var där förra året och kunde jämföra? Här kommer i alla fall lite bilder från fredagen innan jag begav mig hem till Göteborg igen! 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela