The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Busnel AW14 - the dancer

Publicerad 2014-01-30 11:26:41 i Fashion,

 
 
 

Dansaren i mig blir varm av att se bilderna från Busnels höstvisning, mjuka tyger som lätt går att göra små piruetter i. Som man kan mysa i framför tvn med en kopp te i vinterkylan. Sådant som inte alls tillhör min färgskala men som jag tycker om ändå. Saker som jag skulle känna mig hemma i, som är mysiga med en härlig lager på lager känsla.

 

 
 
 
 

House of Dagmar AW14

Publicerad 2014-01-29 09:49:53 i Fashion,

 
 
 
Dagmar kan. Till och med färgklickarna tilltalar mig. Det finns inget nedan jag inte vill ha. Inte för att mycket är häpnandsväckande eller någonting man inte sett innan. Men det är fint, det är tilltalande och bärbart. Det känns som att tillsammans med lite varmare tillbehör så löser det en höst i Sverige.
Att dessutom stylisten gjort ett riktigt bra jobb här, som har skalat av det, fått det att vara enkelt att titta på tycker jag om. För annars brukar det vara tvärt om. Här är allt bara bra. Så om någon undrar vad jag önskar mig i 25-årspresent i sommar kan ni välja valfria plagg från Dagmars hörskollektion.
 
 
Foto: Kristian Löveborg


 
 
 

Handstand

Publicerad 2014-01-28 11:57:00 i Träning & Hälsa,

Eftersom jag kör yoga hemma istället för att göra det i grupp på gymmet än så länge så kan man alltid avsluta med att leka lite. Exempelvis genom att öka upp sin balans och styrka en del. För mig innefattar det en hel del att öva på att stå på händer. För är det något jag är värdelös på så är det det. Såhär såg det ut i morse när jag lekte lite, inte fantastiska bilder men ändå någonting.
 
 
Sista bilden visar även hur det ofta ser ut mitt under mina yogasessioner. Det ska alltid vara med en tjej som är lite smidigare än mig såklart.
 

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela