The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Red lips.

Publicerad 2013-11-07 21:34:13 i Makeup,

 
 
 
 
 
En någorlunda klassisk glamour sminkning som fungerar för både vardag och fest. Gjord i all stress, med vad som låg framme. Provade att lägga med eyelinern från be a Bombshell, men jag vet inte. Den är lite för torr och tjock för min smak som vill använda pensel och kakeyeliner.
Hursomhelst, har haft en hudfärgad ögonskugga på ögonlocket, en gråbrun skugga i globlinjen samt under ögat som droppskugga. Till ögonbrynen har jag använt en geleskugga i mörkbrunt och på läpparna ett rött läppstift. Fuskade lite genom att använda mitt mörka solpuder som shading under kundben och vid näsan. Och den ljusa som highlight. Har man bråttom tar man vad som ligger framme.
 
Håret har jag låtit behålla sin naturliga form, sprayat i och kramat håret med Sunilk Smooth & Shiny oil spray och använt lite av ett Björn Axén vax i luggen.
 
 
 
Ögonskuggor: IsaDora palett i 4 olika nyanser
Eyeliner: Be a Bombshell
Mascara: Une, nästan slut dock
Ögonbryn: Ögonbrynspalett från E.l.f. (en gel och en skugga)
Foundation: Une, mineral puder
Bronzer: Viva la Diva, 2pack.
Läppstift: Scream från Rimmel

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela