The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Yoga

Publicerad 2013-11-06 23:03:22 i Träning & Hälsa,

 
 
 
En sak som jag saknat en del med att bytt gym är, hör och häpna, mängden pass. Och då pratar jag om pilates, bodybalance och yoga. Känner att ryggen inte är som den var längre, inte heller lederna och spänsten. För Fitness har bara några få pass i veckan att välja mellan och det är tråkigt tycker jag. För den typen av träning är viktig.
 
Som tur är för mig har jag hittat en app, kanske inte den mest avancerade eller bästa, men den fungerar för mig och jag tycker fler borde testa den. Den har inte bara yoga, utan flera andra träningssätt i sig, och det enda man väljer är pass och vilken tid man vill träna. Och då lägger den ihop ett pass åt en. Så för mig blev det utöver gympasset i eftermiddags en 20 minuter lång avslutning på dagen med yoga. Perfekt för en vinterstel kropp i väntan på att kunna passa in sitt liv med yogapassen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela