The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

Interior inspiration

Publicerad 2014-02-11 09:49:53 i Interrior,

 
 
 
Sitter just nu här och borde springa till bussen, men mår lite småilla så jag väntar lite till. Ikväll ska jag hem och titta till lägenheten lite, fixa lite i den och få ordning nu när katten inte är där och stöker ner. Ja, det är hon och inte jag som stökar och hårar. Och vad passar bättre än lite inspiration som denna då?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Rania

Publicerad 2014-02-11 21:25:00

Sv: Visst hade det?! Längesedan jag plåta porträtt/mode nu också. Tycker jag absolut vi ska göra! Vore kul att köra 3-4st olika outfits. Skriv till mig på fejjan så kan vi planera där? Men ja, väntar gärna på härligare väder! vi måste hitta schysst location med. Vi skulle även kunna göra moodboard på pinterest ihop?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela