The Granberg Issue

Makeup | Fashion | Fitness

MBFW - Favs.

Publicerad 2014-02-03 08:51:57 i Fashion,

 
 
 
Har haft en jättefin helg, sprungit runt på Ullared och blivit med nya träningskläder och en yogamatta så att jag kan köra extra bra här hemma på morgonen. Idag blev det inget kört, känns som jag har några veckors sömn att ta igen fastän jag egentligen inte har det.
Hursom, tänkte at jag skulle gett er alla mina favoritmärken en och en från Fashion week i Stockholm, men jag har ju hamnat lite efter så tänkte först av allt vis amina absoluta favoriter. Plockat utan någon som helst inbördes ordning men utan de jag tidigare gått igenom.
 
Carin Wester.
Ida Sjöstedt.
Mayla.
Stylein.
Tiger of Sweden.
 
Sen, när jag har tiden och energin så kommer jag såklart försöka slänga in en större helhet från dessa märken. Men så länge.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara Granberg

Mitt namn är Sara, jag är 25 år och bosatt i Göteborg, här får ni följa med på min resa genom livet. Har alltid haft en kärlek till kläder, stil och träning och det är det och min vardag som ni får följa med mig på här. Målen är att utvecklas så bra jag bara kan inom makeup, att inspirera och att bli min bästa version av mig själv med hjälp av träningen. Kontakt: saras.blogg@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela